Samsung RSG5PURS Koelkast Kopen

Samsung RSG5PURS prijs: €1.0

Laagste Prijs

Prijzen Vergelijken

Specificaties

Omschrijving: Samsung RSG5PURS Koelkast Kopen

Vergelijk de prijzen van de Samsung RSG5PURS Koelkast
Winkel Prijs Reviews
1.0 Samsung RSG5PURS Koelkast Kopen
Bol.com 1199.0 Samsung RSG5PURS Koelkast Kopen
Bol.com 1399.0 Samsung RSG5PURS Koelkast Kopen

Samsung RSG5PURS Koelkast Kopen

SAMSUNG RSG5 Koelkast

Zelfs door de normen van de Amerikaanse stijl koelkasten, is de Samsung RSG5 is enorm. Het opstellen op bijna een meter breed en 176cm lang, de RSG5RSG5PURS kopen, hoewel niet veel groter dan de meeste Amerikaanse stijl koelkasten extern, is voorzien van een 640 liter interieur capaciteit voor werkelijk indrukwekkend ruimte-oplossingen. U kunt een week de moeite waard van het winkelen voor zelfs grote gezinnen in er in te pakken, zodat je niet hoeft te houden popping terug naar de winkels om te krijgen wat je nodig hebt. Ook al is het zo'n grote machine, de Samsung RSG5 heeft nog steeds een energie-efficiƫntie rating van A en maakt slechts 39 decibel lawaai, waardoor het rustiger dan sommige van de kleinere modellen op de markt.

Binnen, de LED-verlichting geeft de koelkast een mooie, schone look en betekent dat er geen donkere hoeken in het toestel. Het is gemakkelijk om al uw eten te zien in zowel de koelkast en de vriezer vanwege de fantastisch ontwerp en het feit dat de schappen zijn glas en daarom zie-through. Er is veel opbergruimte in de Samsung RSG5RSG5PURS prijs, ook. Soms zijn de deuren zijn echt zwaar om te openen omdat het bedrag van de opslag in de deur, maar dat is niet het ergste te klagen.

De Samsung RSG5 heeft een oppervlakte van water dispenser en een ice-cube dispenser, hoewel beide functies vereisen sanitair in aan het werk. Het water wordt ook gefiltreerd, en het is gemakkelijk om de filter te veranderen omdat het aan de top van de koelkast te halen. Daarnaast is het ijs-maker past in de deur in plaats van in de vriezer ruimte wat betekent dat het geen invloed heeft op vriezer ruimte helemaal niet, kan het echter wel een beetje temperamentvol op de gelegenheid.

De vriezer zelf heeft een vier sterren rating, wat betekent dat het kan verse levensmiddelen invriezen als bevroren. In een vier sterren vriezer, is het ook mogelijk om het voedsel veilig en hygiƫnisch bewaren gedurende een jaar. Het display aan de buitenkant van de Samsung RSG5RSG5PURS vergelijken gemakkelijk te begrijpen. In feite is de hele zaak is eenvoudig te gebruiken zonder de handleiding en u kunt het samen jezelf.