Samsung RS7568BHCSP Koelkast

Samsung RS7568BHCSP prijs: €1.0

Laagste Prijs

Prijzen Vergelijken

Specificaties

  • :

Omschrijving: Samsung RS7568BHCSP Koelkast

Vergelijk de prijzen van de Samsung RS7568BHCSP Koelkast
Winkel Prijs Reviews
1.0 Samsung RS7568BHCSP Koelkast
Bol.com 1099.0 Samsung RS7568BHCSP Koelkast

Samsung RS7568BHCSP Koelkast

Samsung RS7568BHCSP prijs

Rustig en aangenaam zuinig gigantische Side-by-side koelkasten zijn de trend. De enorme apparaten brengen pure luxe naar de keuken en zich te ontdoen van de eigenaren van al alle opleidingsonderdelen zorg - als hij ooit krijgt in het kader van de koelkast in de keuken. Omdat de voetafdrukken van vaak meer dan 90 x 75 centimeter, niet iedereen kan sparen. En deze hindernis is overwonnen, is het niet ongewoon ervaren een onaangename verrassing in het energieverbruik - waarden over de vraag 450 kWh elektriciteit zijn niet ongewoon.

Verbazingwekkend voor laag energieverbruik - voor een Side-by-Side De Samsung Samsung RS7568BHCSP is een aangename uitzondering in dit weelderige inrichting groep. Op 352 kWh elektriciteit verbruik is snel opslaat in het jaar tegen lopende prijzen van elektriciteit van een uitvoer van 20 tot 25 Euro - die snel toevoegt door de jaren heen. Toch is de Side-by-Side biedt voldoende ruimte: Een totaal van legendarische 524 liter beschikbaar, waarvan 353 liter in de normale koeloppervlak en 171 liter in de bevriezing zone - dat is in totaal meer dan vele kleinere koelkast.

Aangenaam blijft ondanks Nofrost rustig Dus de Samsung RS7568BHCSP verdiend gaan indeling in de tweede beste energieklasse A ++, die opmerkelijk nog in een side-by-side. Op de top van dat u dan niet hoeft te ongeveer Nofrost verlaten, net als bij andere A ++ - apparaten. De praktische convectie automatische zal er zijn, dus het bespaart de moeite van het handmatige ontdooien en energie-efficiëntie wordt gehandhaafd, zelfs op de lange termijn. En ondanks recirculatie Automatische het apparaat blijft aangenaam stil: op 39 dB (A) aanzienlijk meer ingetogen dan de familieleden die zijn meestal tussen de 42 en 43 dB (A).

Uitgebreide speciale apparatuur Natuurlijk, je betaalt voor de hele zaak met een knappe aanschaffingswaarde van ongeveer € 1.100 één zet momenteel uit voor de Samsung RS7568BHCSP prijs. voor dit doel kan slechts worden gezien dat de apparatuur. Het bevat klassiekers zoals ijs en water dispenser, evenals een mini-bar, voor snelle toegang tot veelgebruikte leven Mitel, en de "Cool Select Zone ', een speciaal compartiment met vier verschillende koeling opties - afhankelijk van het feit of iets, op te slaan fruit ontdooien willen vers of vlees te houden.