Samsung RS53K4400SA/EF Koelkast kopen

Samsung RS53K4400SA/EF prijs: €1.0

Laagste Prijs

Prijzen Vergelijken

Specificaties

Omschrijving: Samsung RS53K4400SA/EF Koelkast kopen

Vergelijk de prijzen van de Samsung RS53K4400SA/EF Koelkast.
Winkel Prijs Reviews
1.0 Samsung RS53K4400SA/EF Koelkast kopen
Bol.com 999.0 Samsung RS53K4400SA/EF Koelkast kopen

Samsung RS53K4400SA/EF Koelkast kopen

De Samsung RS53K4400SA/EF prijs Side-by-side koelkast heeft een zeer goede tweede plaats ingenomen in onze test en hier is waarom. Niet alleen het uiterlijk van de koelkast werkt aantrekkelijk, maar ook in verband met de behandeling van de koelkast is al overtuigd langs de lijn. Zo, de deurgrepen werden, bijvoorbeeld, slim direct geïntegreerd in de deur en liet zich openen met een vinger handomdraai. Terwijl een nadeel van dit model is dat een drinkwatervoorziening vereist, maar brengt ook veel voordelen. Voor een ice dispenser direct kan worden geïntegreerd in de linker deur van de Samsung RS53K4400SA/EF koelkast, zodat die altijd gemaakt voor tal van koele drankjes. Niettemin, de koelkast is met een verbruik van slechts 353 kilowattuur per jaar van een zeer energie-efficiënte kant. De energie-efficiëntieklasse A ++ is zo rijkelijk verdiend. Ook kan de netto-inhoud van 359 liter voor het koelgedeelte en 184 liter in de vriezer meer dan genoeg, zodat zelfs meer gezinnen hier is geschikt voor al hun voedsel.

De vrijstaande koelkast echter vergeleken met de concurrentie helaas een beetje luidruchtig. Na 39 dB van de lucht geluidsemissie, terwijl 33-35 dB typische anders. Echter dit doel wordt de side-by-side koelkast zilvergrijs score met zijn NoFrost ontdooien, zodat de koelkast gemakkelijk ontdooien wanneer nodig en kan worden gereinigd. De Twin Cooling systeem is een ander pluspunt, omdat het kan worden genomen voor het optimale klimaat in beide helften koelkast wat bevroren voedsel beschermt tegen vriesbrand en gekoeld voedsel doet soms zelfs langer. Zoals gezegd is het vriesvak in de linker deur van de Samsung RS53K4400SA/EF koelkast. Net zo praktisch is de LED-display, met vermelding van alle belangrijke informatie bij de hand en de gebruiker geeft aan dat het ook als dit de deur niet goed gesloten is. Dit maakt het ook deze koelkast van het merk Samsung als milieuvriendelijk. Maximaal twee kilogram ijs van de koelkast kan incidenteel te produceren en het interieur is prachtig duidelijk ontworpen.

voordelen van Samsung RS53K4400SA/EF koelkast in het overzicht
  • De bruikbare LED-display
  • Met de zoetwatervoorziening voor de ijsproductie
  • De soepel lopende deuren
  • De Easy-handgrepen zijn direct geïntegreerd in de deur van de koelkast
  • De mooie afwerking in roestvrij staal
  • De A ++ energie-efficiëntie
  • De Twin Cooling System
De nadelen van deze side-by-side koelkast
  • Met 39 dB van Samsung RS53K4400SA/EF koelkast is relatief lawaaiige
  • Een constante watertoevoer is noodzakelijk
  • Niet alle componenten buiten gemaakt van roestvrij staal, maar soms zelfs plastic

Conclusie: Het testresultaat voor Samsung RS53K4400SA/EF Koelkast Een stevige tweede plaats heeft de Samsung koelkast vooral met de hoge energie-efficiëntie, alsmede de twee koelsysteem, wat er gaande is tegen vriesbrand, verdient. De koelkast biedt voldoende bergruimte, ziet er aantrekkelijk uit en is gemakkelijk te openen en schoon.