Miele KFN 12924 SD-1 - Koelkast kopen

Miele KFN 12924 SD-1 prijs: €1.0

Laagste Prijs

Prijzen Vergelijken

Specificaties

Omschrijving: Miele KFN 12924 SD-1 - Koelkast kopen

Deze Miele KFN 12924 SD-1 Koel-vriescombinatie heeft een netto-inhoud van 354 liter en is uitgerust met het No Frost systeem: de noodzaak om regelmatig te ontdooien is hiermee verleden tijd.
Winkel Prijs Reviews
1.0 Miele KFN 12924 SD-1 - Koelkast kopen
Coolblue NL 795.0 Miele KFN 12924 SD-1 - Koelkast kopen

Miele KFN 12924 SD-1 - Koelkast kopen

WAT IS DE MIELE KFN12924SD-1?

Miele KFN12924SD-1 prijs is een lange, elegante vorstvrije koelkast met vriesvak met eenvoudig deuren makkelijk om te openen, A + efficiƫntie en werkt erg stil. Op twee meter hoog is het niet een apparaat voor het verticaal uitgedaagd, maar de koelkast / vriezer split is veel dichterbij 50/50 dan veel van zijn voorgangers. Terwijl het vriezer volume wordt verminderd door de dikke isolatie aan de zijkanten en achterkant, bevat nog vier grote lades en meer dan 120 liter invriescapaciteit.

Het lichte koelkast interieur is goed uitgerust met tal van opbergmogelijkheden, verstelbare planken en dynamische koeling voor een snelle lucht en koelvermogen op een plank. De bediening drukknop met LED-indicatoren, die gemakkelijk te gebruiken zijn zolang je kunt bereiken naar de top rand waar de controles worden gesitueerd zijn. Van de buitenkant heeft een air van stevig gebouwd klasse, en de deuren zijn het makkelijkst te openen van een toestel die we nog moeten testen. Kortom, het is een zeer goede koelkast met vriesvak die de moeite waard serieuze overweging.

KFN12924SD-1 Vergelijken: Hoe ziet hij eruit?

De vetgedrukte, grijze kleur handvatten die je kunt onderscheiden van de satijnen polar witte afwerking - er is zeker om het oog van de bezoekers te vangen. Ze zijn slim ontworpen niet om iets anders, maar de vangst, zoals de strakke vormgeving loopt terug naar de deur maakt het bijna onmogelijk om er met uw kleding achter te blijven hangen als u langs te lopen. De echte schoonheid zit hem in het gebruik, dat wel. Trek aan de hendel en het scharnier van voren vastpakken van een mechanisme dat de deur vrijgeeft voor de deur beweegt. Terwijl we vergelijkbare systemen eerder hebben gezien, is niets zo goed bewerkt, het is heel griezelig hoe weinig moeite het kost om de deuren te openen.

De bovenste planken zijn moeilijk te bereiken zijn voor sommigen De deuren zijn een genot om te gebruiken, en zijn absoluut ideaal voor ouderen of mensen met gezondheidsproblemen zoals artritis in de handen. Anekdotische, een buurman Kwam tijdens de test en probeerde de deuren. Ze merkte op dat was zoals het gebruik van 'de Rolls Royce onder de koelkast met vriezer. We kunnen hier niet over discuseren. Aan de binnenkant Miele bouwkwaliteit en aandacht voor detail is duidelijk waar je ook kijkt, hoewel 'wow' uitblijft, zoals onafhankelijke temperatuur lades die aanwezig zijn. De vriezer is geventileerde zelfs voor koeling en de laden zijn stevig gebouwd met duidelijke fronten en 'bucket' lichaam het type dat ervoor zorgt morsen en kleine stukken zijn opgenomen.

In de koelruimte, de rekken, rekken en deur broekzakken hebben een solide gevoel en veel van de aanpassing. Een leuke bijkomstigheid is dat de schappen niet volledig worden verwijderd om positie te veranderen zo weinig cut-outs in het glas kunnen ze tot en neer worden bewogen gemakkelijk. De neerwaartse afvuren licht voelt een beetje ouderwets in vergelijking met de LED-strip verlichting in rivalen We hebben wel een aantal kleine punten van kritiek, maar - zoals we op goedkopere koelkast met vriezer zou vergeven. De nogal voor de hand ventilator aan de bovenkant is een beetje onhandig te kijken, en de eenvoudige overhead licht is oude school in vergelijking met de moderne kant en de kolom LED-verlichting in sommige andere premium apparaten - de recente Haier A2FE635CFJ is een geweldig voorbeeld van.

Het bedieningspaneel presenteert een aantal problemen, ook. Terwijl het bedieningspaneel netjes verborgen is aan de bovenkant achter de deur gesloten, die zet ze op bijna twee meter boven de grond - te hoog voor veel mensen. De aanpassingen die je kunt maken zijn eenvoudig, maar vreemd genoeg in de oneven genummerde twee graden stappen voor de koelkast (1, 3, 5, 7, 9) en eerlijk gezegd eigenaardige stappen voor de diepvries (-15, -18, -21, - 25 en een absurd koud -32.). Eigenzinnig, maar effectief.

De besturing is eenvoudig, maar moeilijk te bereiken

KFN12924SD-1 kopen: Hoeveel past erin?

kroon op het werk Dit Miele model voor de capaciteit is ongetwijfeld de vier lade diepvriezer dat ongeveer 20% meer opslagruimte dan de meerderheid van 60cm breed grote koelkast met vriezer op de markt biedt - de vergelijkbare grootte en prijs Samsung RL60GZEIH heeft slechts 112 liter vriezer ruimte. Voor degenen die geen tweede diepvriezer hebben, zoals een diepvrieskist in de garage, dient deze voldoende ruimte voor de meeste families. Hoewel de laden niet op 'runners' ze lijken om heel gemakkelijk en door het opheffen van het front terug te trekken kan volledig worden verwijderd voor een betere snuffelen.