Miele KF 12823 SD kopen

Miele KF 12823 SD prijs: €1.0

Laagste Prijs

Prijzen Vergelijken

Specificaties

  • :

Omschrijving: Miele KF 12823 SD kopen

Vergelijk de prijs van de Miele KF 12823 SD Koelkast
Winkel Prijs Reviews
1.0 Miele KF 12823 SD kopen
Bol.com 579.0 Miele KF 12823 SD kopen
Bol.com 636.96 Miele KF 12823 SD kopen

Miele KF 12823 SD kopen

Miele KF 12823 SD Koelkast

Uiterst zuinig, maar ook duurdere en grotere koelkast De Miele KF 12.823SD kopen is een goede keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een full-blown familie koelkast die erg weinig stroom verbruikt. Want met een totaal volume van 282 liter, het vereist slechts 146 kWh per jaar - dat is voor een koel-vries combinatie met minimaal 91 liter grote vriezer een zeer goede prijs. En zo creëert de koelkast moeiteloos in de beste energie-efficiëntieklasse A +++, het energieverbruik in 24 uur minder dan 0,4 kWh.

In werking is de koelkast nauwelijks hoorbaar De Miele koelkast werkt stil. Met de lucht geluid van 39 dB (A), het beweegt net onder die drempel, rekening houdend met de wetenschapper als de actieve beleving drempel van de hersenen. Dit betekent dat de menselijke hersenen slechts vanaf 40 dB ruis hinder ervaren. Alles onder deze drempel is alleen hoorbaar als u actief gericht luistert. De koelkast is ook goed voor geluiddichte appartementen en een open keuken.

Zeer mager faciliteiten, geen Nofrost Maar men moet wel in staat zijn om te leven met een nogal mager faciliteiten. Zo goed als de technologie van het apparaat mislukt, de luxe kan je echt niet veel verwachten. Er is niet eens een modern zone voor groenten en fruit, maar alleen conventionele lades frisheid. En ook op Nofrost moeten onthouden is: Handmatig ontdooien is vereist. Want wie niet regelmatig ontdooid binnenkant van het vriesvak zal een groeiende vraag naar energie van het apparaat opmerken - en toen was het met de uitstekende energie-efficiëntie in de lange termijn.

Commercieel rond € 800.-

Miele KF 12.823 SD prijs

is dan ook zeer zuinig, maar anders dun uitgerust. Gezien de prijs lijkt erg hoog op. Op Amazon, betaalt u voor het apparaat ten minste € 800 - die wordt verkregen van andere producenten Total NoFrost, Fresh zone en lucht filtering inbegrepen. Meestal kunt u het allemaal, zelfs voor 750 euro te vinden. En zo zijn EUR 1.000 voor een kale eigenlijk standaard koelkast, maar dan een heel trots klein bedrag. Aangezien men kan alleen maar hopen dat de bijna spreekwoordelijke Miele kwaliteit van deze kosten rechtvaardigt.