Haier A2FE735CRJ Koelkast Kopen

Haier A2FE735CRJ prijs: €1.0

Laagste Prijs

Prijzen Vergelijken

Specificaties

Omschrijving: Haier A2FE735CRJ Koelkast Kopen

Vergelijk de prijzen van de Haier A2FE735CRJ Koelkast
Winkel Prijs Reviews
1.0 Haier A2FE735CRJ Koelkast Kopen
Bol.com 999.0 Haier A2FE735CRJ Koelkast Kopen

Haier A2FE735CRJ Koelkast Kopen

Haier A2FE735CRJ Koelkast

Biedt nog meer opslagruimte en flexibiliteit De 3D-cooling-vriezers Haier geniet vanwege zijn enorme opslagruimte en goede faciliteiten grote populariteit onder de klanten. Geen wonder dat het concept wordt voortgezet: Als het online magazine "Haushaltselektronik.de" nu meldde de tweede generatie van deze apparaten worden geleverd met de A2FE735CRJ op de markt. De nieuwe koel-vries combinatie biedt weer meer ruimte binnenin: In vergelijking met zijn voorganger stond 15 procent meer opslagruimte beschikbaar.

Kortom, de netto-inhoud van grote koelkast bedroeg 351 liter, 250 liter in de koelzone en 101 liter in de vriezer. Mogelijkheid om de groei van de dunnere maar krachtige isolatielaag te maken. De koelkast kan doen op deze manier ook in de goede energie-efficiëntieklasse A ++. De vriezer op hun beurt werk met de NoFrost technologie, die handmatig ontdooien van meerdere redundante en dus niet maakt voorkomt alleen vervelend activiteiten, maar ook de energie-efficiëntie verder verbeterd.

Speciale flexibiliteit moet ook zijn MyZone Specialisten tonen de A2FE735CRJ maar. Gewacht met drie verschillende functies: het kan worden gebruikt voor het snel ontdooien van bevroren voedsel, maar ook voor koeling bij temperaturen rond het vriespunt. Het is ook geschikt voor snelle updates reeds verwarmde levensmiddelen slot. Zo de koelruimte laten aanpassen aan de veranderende momenteel aan individuele behoeften.

Niet in het minst is de

A2FE735CRJ prijs

kan scoren met zijn moderne gebruik. Alle belangrijke functies werden gecontroleerd via een LCD-display in de deur. Als de apparatuur is te lang open, zou de gebruiker gewaarschuwd door een temperatuur alarm. Niet in het minst te overtuigen van de moderne, minimalistische design met de geïntegreerde deurgrepen. Binnen beurt verdriet een LED-lichtzuilen voor een optimale verlichting van het interieur van de koelkast.